Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, το προϊόν η τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν.

Οδηγίες επιστροφής
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα της επιλογής σας μέσα σε 14 μέρες από την έκδοση της απόδειξης. Για την αλλαγή απαιτείται η Φόρμα επιστροφών την οποία υποβάλλετε ηλεκτρονικά ή εκτυπώνετε και εσωκλείετε στο δέμα μαζί με την απόδειξη.

Οι 3 τύποι της επιστροφής είναι:

Αλλαγή μεγέθους
Τα προϊόντα μπορούν να ανταλλάσσονται μόνο όταν ένα διαφορετικό μέγεθος ή ένα διαφορετικό χρώμα από τον ίδιο κωδικό προϊόντος είναι διαθέσιμο.

Πίστωση του λογαριασμού σας
Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της επιστροφής, το ποσό πιστώνεται στο λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η πίστωση:

(α). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επόμενη αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

(β). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά σε μια μελλοντική παραγγελία εντός ενός μηνός από την επιστροφή.

(γ). Δεν είναι σωρευτική με άλλες πιστώσεις του καταστήματος.

Πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο σύνολό της σε μια αγορά που είναι είτε ίση ή μεγαλύτερη από την αξία της.Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η επιστροφή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο μας.

Τα έξοδα αυτά συν της αποστολής της αρχικής παραγγελίας αφαιρούνται από το ποσό που είναι προς κατάθεση.


Όροι και Προϋποθέσεις
Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους από την συνεργαζόμενη courier.

Η ετικέτα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ακόμα άθικτη και κολλημένη στα προϊόντα. Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, πλυθεί ή τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, και δεν πρέπει να παρουσιάζουν σημάδια χρήσης.

Τα προϊόντα πρέπει να είναι συσκευασμένα στη συσκευασία που παρελήφθησαν. Συμπεριλάβετε την πρωτότυπη απόδειξη/τιμολόγιο μαζί με το επιστρεφόμενο πακέτο.

Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού εμπορεύματος, πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει να αποστείλετε φωτογραφία σχετική με το ελάττωμα ή το πρόβλημα των εμπορευμάτων πριν από την έγκριση της επιστροφής. Όπου είναι εφικτό, το κατάστημα θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Προϊόντα που έχουν οποιοδήποτε σημάδι χρήσης ή φθοράς θα πρέπει να επιστραφούν στον πελάτη. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφή προϊόντος που δεν είναι εγκεκριμένη ή δεν αποστέλλεται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής που περιγράφεται παραπάνω.

Σε περίπτωση μη εγκεκριμένων ή επιστροφών εκτός της ενδεδειγμένης διαδικασίας , τα εμπορεύματα θα επιστρέφονται στον πελάτη στη διεύθυνση αποστολής που αναφέρεται στην αρχική παραγγελία.

Για κάθε ζήτημα που δεν αναφέρεται ρητά, υπερισχύει ο ευρωπαϊκός κανονισμός που άφορα τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.